ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Holistic Care

Καλώς ήλθατε στο Holistic-Care

Στο κέντρο ολιστική φροντίδας μας, προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες που στόχο έχουν την φυσική και ολιστική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων υγείας αλλά και την τόνωση της ευεξίας σας.

Relax
Rebalance
Rejuvenate
Retreat

Η Ιστορία μας

Το 2015 και έχοντας ήδη πλούσια ατομική εμπειρία ως θεραπευτές, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε το κέντρο ολιστικής φροντίδας Holistic Care.

Κοινός σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο πλήρους φροντίδας και υποστήριξης, στον οποίο θα αντιμετωπίζαμε τον πόνο ολιστικά, μέσα απο διαφορετικές και ποικίλες τεχνικές και υπηρεσίες.

Απο την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, εργαζόμαστε ακατάπαυστα, ώστε να αναπροσαρμόζουμε και να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα αλλά και τις εξελίξεις στο πεδίο μας. Στα 5 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε προσθέσει, μετά απο εκτενή εκπαίδευση και πρακτική, 10 επιπλέον υπηρεσίες, πάντα με στόχο την ολιστική αντιμετώπιση της κάθε ανάγκης, την αντιμετώπιση του πόνου και τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Διατηρώντας το κοινό μας όραμα, και δουλεύοντας με αλληλοϋποστήριξη και σεβασμό, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ολιστική βοήθεια στον άνθρωπο, λαμβάνοντας πάντα υπόψη μας τις ατομικές ανάγκες του καθενός και στοχεύοντας διαρκώς στην επέκταση της προσφοράς μας.

ελα σημερα

Δικαιούσαι μια ώρα χαλάρωσης και ευεξίας