Holistic care

Όροι Χρήσης

Ο σκοπός της λειτουργίας της Holistic-Care είναι να προσφέρει στους επισκέπτες της υπηρεσίες ευεξίας-ευζωίας υψηλής ποιότητας, για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για όλους τους επισκέπτες μας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία στους χώρους μας, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε την πολιτική λειτουργίας μας.

 

 1. Η Holistic-Care προσφέρει υπηρεσίες μάλαξης, ρεφλεξολογίας, Gua Sha, ιριδολογίας, ηλεκτροβελονισμού και θεραπείες προσώπου, με αποκλειστικά πρωτόκολλα, που αναπτύχθηκαν ειδικά για τους επισκέπτες-πελάτες του χώρου μας. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται είτε δια της φυσικής παρουσίας σας, είτε υπό μορφή Δωροκαρτών προς προσφιλή σας πρόσωπα.
 2. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα των αλλαγών, των προσθηκών, των τροποποιήσεων ή του τερματισμού οιασδήποτε δραστηριότητας ή υπηρεσίας, για οποιαδήποτε αιτία το κρίνει αναγκαίο, καθώς και τις τροποποιήσεις των ωραρίων λειτουργίας, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή ανακοίνωση.
 3. Οι υπηρεσίες που παρέχονται και ισχύουν με τις περιγραφές και οι τιμές τους είναι αυτές που αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα μας, καθώς και οι τρέχουσες προσφορές σε προωθητικές ενέργειες σε υπηρεσίες, συνδυαστικά ή εκπτωτικά πακέτα κλπ. και μπορούν να αναθεωρηθούν ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε εκπτωτικές ή προωθητικές αναρτήσεις που έγιναν κατά διαστήματα στο παρελθόν και παραμένουν αναρτημένες στο διαδίκτυο, δεν ισχύουν. Οι εκπτώσεις σε υπηρεσίες που παρέχονται σε πελάτες διάφορων συνεργαζόμενων εταιρειών, ισχύουν επί των αρχικών μεμονωμένων υπηρεσιών. Δεν ισχύουν στις συνδυαστικές υπηρεσίες, τα εκπτωτικά πακέτα και γενικά σε οποιεσδήποτε υπηρεσίες παρέχονται με έκπτωση.
 4. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν προκαθορισμένων ραντεβού. Φροντίστε για την έγκαιρη κράτησή σας. Οι κρατήσεις τελευταίας στιγμής ή οι περαστικοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι, αλλά η εξυπηρέτησή τους εξαρτάται από τη εκάστοτε διαθεσιμότητα . Οι ομαδικές κρατήσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει προκαταβολή από το 50% έως το 100% της αξίας της υπηρεσίας ως εγγύηση του ραντεβού. Παρακαλούμε να είστε σίγουροι για το πρόγραμμά σας όταν κάνετε μια κράτηση και βεβαιωθείτε ότι είστε ενήμεροι για την Πολιτική Ακύρωσης για να αποφύγετε τις περιττές επιβαρύνσεις. Οι υπηρεσίες πριν την εκτέλεσή τους προπληρώνονται.
 5. Παρακαλείστε να έρχεστε τουλάχιστον 5 λεπτά πριν από το ραντεβού σας, ειδικά αν είναι η πρώτη σας επίσκεψη. Όλοι οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν το «Έντυπο Πελάτη» με τα φορολογικά τους στοιχεία για την έκδοση των αποδείξεων και να ενημερωθούν για τις αντενδείξεις . Σας υπενθυμίζουμε ότι οι καθυστερημένες αφίξεις δεν μπορούν να λάβουν παράταση του χρόνου υπηρεσίας. Η αργοπορία στην ώρα του ραντεβού σας , μπορεί να μειώσει το χρόνο της υπηρεσίας σας, χωρίς μείωση του κόστους της.
 6. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Οι ώρες λειτουργίας του Holistic-Care αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας. Ειδικά αιτήματα για εξυπηρέτηση εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας μπορούν να ικανοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με έξτρα χρέωση και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
 7. ΥΓΕΙΝΗ: Για την τήρηση της υγιεινής και καθαριότητας, όλος ο εξοπλισμός και τα εργαλεία μας πλένονται και καθαρίζονται μετά από κάθε υπηρεσία, με αντισηπτικά.
 8. ΜΑΣΑΖ: Οι συνεδρίες μας δεν έχουν ιατρικό ή θεραπευτικό στόχο, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την προσωπική σας πρόληψη, χαλάρωση, ξεκούραση και ευεξία.
 9. ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Οι δωροκάρτες είναι διαθέσιμες για αγορά, για οποιαδήποτε συγκεκριμένη υπηρεσία επιθυμείτε ή για ποσό που μπορείτε εσείς να καθορίσετε. Οι δωροκάρτες έχουν προκαθορισμένη διάρκεια ισχύος, έως και 3 μήνες. Παράταση της διάρκειάς τους είναι δυνατή μόνο για σπουδαίο λόγο και είναι στην απόλυτη κρίση της επιχείρησης.
 10. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΛΚΟΟΛ: Καλό είναι να πίνετε άφθονο νερό πριν και μετά από τις υπηρεσίες, για να μείνετε καλά ενυδατωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια. Κατανάλωση φαγητού και αλκοόλ δεν συνιστάται, πριν ή μετά από υπηρεσίες.
 11. ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ: Το φιλοδώρημα δεν συμπεριλαμβάνετε στις τιμές μας , είναι όμως μια ευρέως διαδεδομένη πολιτιστική παράδοση και είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Αν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που σας παρείχαμε, είναι μία ικανοποίηση, μία επιβράβευση προς τους θεραπευτές μας για την εξαίρετη εξυπηρέτηση, αφοσίωση, καλή ενέργεια που προσέφεραν.
 12. Νέοι κάτω των 15 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους, να είναι ανά πάσα στιγμή υπό την επίβλεψή τους και να μην θορυβούν ή να ενοχλούν με την συμπεριφορά τους. Σε παρόμοιες συμπεριφορές η επιχείρηση έχει όλο το δικαίωμα διακοπής της υπηρεσίας και αποβολής τους από τους χώρους.
 13. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Επιβάλλεται να δείχνεται σεβασμό στον θεραπευτή σας και σε άλλους επισκέπτες που επιθυμούν μια υπηρεσία ειδοποιώντας για ακυρώσεις τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα. Ακύρωση του ραντεβού 24 ώρες πριν, δεν σας επιφέρει καμιά χρέωση. Ακύρωση του ραντεβού σε λιγότερο από 24 ώρες και έως 5 ώρες σας επιφέρει χρέωση 50% της αξίας της υπηρεσίας σας. Στην περίπτωση που δεν ακυρώσετε και δεν έρθετε στο ραντεβού σας, θα επιβαρυνθείτε το πλήρες κόστος της αξίας της υπηρεσίας σας. Όλα τα ραντεβού υποχρεωτικά προπληρώνονται και η ακύρωση και η μη προσέλευση, σας επιβαρύνουν με το συνολικό κόστος.
 14. Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να μην επιτρέπει την είσοδο στους χώρους της σε πελάτες που δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς λειτουργίας, να διακόψει την υπηρεσία τους αν έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά και να τους αποβάλλει, χωρίς χρηματική αποζημίωση ή επιστροφή ποσών που καταβλήθηκαν για τις υπηρεσίες τους και να απαιτήσει λήψη μέτρων για αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας ή φθοράς υπέστη.
 15. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε τυχόν απώλεια, φθορά ή κλοπή προσωπικών ειδών των επισκεπτών-πελατών των χώρων.
 16. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για ατυχήματα ή βλάβη της υγείας ή της ζωής ή τον θάνατο που μπορεί να συμβεί ή να προκληθεί στους επισκέπτες από την χρήση και την ενασχόληση με τις δραστηριότητες των χώρων, είτε κατά την διάρκεια λειτουργίας των ή μετά από αυτήν. Οι επισκέπτες-πελάτες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας τους. Η επιχείρηση δεν μπορεί να γνωρίζει, ούτε ευθύνεται για τυχόν επιδείνωση της υγείας (γνωστής ή άγνωστης αιτιολογίας) που μπορεί να προκληθεί, από την λήψη των υπηρεσιών της.

Τρόποι Πληρωμής / Ασφάλεια Συναλλαγών

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία.
Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard.

Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

ελα σημερα

Δικαιούσαι μια ώρα χαλάρωσης και ευεξίας